Εκδρομές Μαθήματα ιστιοπλοίας, σχολή ιστιοπλοίας

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής στην μεγαλούπολη μας έχει απομακρύνει από την φύση. Η Sailing Team 78 έρχεται να μας φέρει ξανά κοντά της.

Στην θάλασσα, μέσο μονοήμερων και πολυήμερων αποδράσεων με ιστιοπλοϊκά σκάφη. Για εξοικείωση των νέων και πρακτική εξάσκηση των παλιών στην ιστιοπλοΐα. Για γνωριμία με τα κοντινά μας νησιά (τα αξιοθέατα, τους απομονωμένους κολπίσκους, τις όμορφες παραλίες και τα γραφικά τους ταβερνάκια) και για επαφή με την ναυτική τέχνη που αποτελεί παράδοση για την πατρίδα μας.

Στο βουνό, με μονοήμερους περιπάτους και διήμερες εκδρομές στα βουνά της χώρας μας και όχι μόνο. Η Sailing Team 78 δεν κυνηγά μόνο καλό αέρα στα πανιά της αλλά και κάθε ευκαιρία για καθαρό αέρα στο βουνό. Η πόλη μας περιστοιχίζεται από ορεινούς όγκους οι οποίοι αποτελούν ένα ιδανικό πεδίο για μονοήμερες εξορμήσεις. Ενώ για διήμερες αποδράσεις υπάρχουν καταφύγια και ξενώνες διάσπαρτοι σε όλη την Ελλάδα που περιμένουν να τους γνωρίσουμε. Γιατί η θάλασσα είναι εξίσου όμορφη και απέραντη θαυμάζοντας την από ψηλά.

Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο σε ημερομηνίες που ανακοινώνονται στο ετήσιο πρόγραμμα εκδρομών και οποιαδήποτε άλλη περίοδο ζητηθεί από ομάδα η οποία συμπληρώνει τον ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για αυτή.